Monitor gaming curbat

Monitor de Gaming Curbat

Monitor de gaming curbat, cu specificații revoltătoare și prețuri la fel de revoltătoare – display-uri care testează limita a ceea ce ochiul uman poate percepe! Panouri enorme care costă mai mult decât o mașină nouă! Setări uriașe de multi-monitor! Setup-uri multi-monitor imense!

Well… Nu vei găsi asta în articolul de mai jos.

În schimb, lista de mai jos își propune să vă ajute, concentrându-se pe monitoarele curbate care oferă o experiență premium cu un preț sub-premium mai mic de 1.500 RON. Monitoarele prezentate nu au vreun soi de tehnologie extraterestră sau afișează 600 de FPS-uri, dar vor fi suficiente pentru a satisface utilizatorul normal fără a fi nevoie de o rată în plus.

Best FullHD: Asus TUF VG24VQ (1.025 RON)

Monitor gaming curbat Asus TUF VG24VQ

Un preț atrăgător de aproximativ 1000 RON, refrash rate ridicat, ecran curbat de 24” și suport FreeSync fac din acesta o alegere excelentă atunci când căutăm un monitor de gaming curbat FullHD.

Panoul VA nu face sacrificii în ceea ce privește precizia culorii (cu condiția să faceți puțină reglare imediat ce îl puneți în funcțiune) și, combinat cu un refresh rate de 144Hz, creează o imagine 1080p excelentă și netedă la un super preț.

Vine și cu o serie de setări și opțiuni, cum ar fi „Extremely Low Motion Blur”, pentru a ajuta la echilibrarea de ghosting, caracteristică cunoscută a panourilor VA, și o setare „Ultra-low Blue Light” pentru a vă oferi liniște ochilor în sesiunile lungi de gaming. Vine și cu o pereche de boxe încorporate!

Standul e gros, fără spațiu real utilizabil în amprenta sa; partea de sus a designului standului, totuși, este că rămâne destul de stabilă în timpul micilor cutremure (sau șocurilor ușoare atunci când te ridici pentru pauza de hidratare).Standul oferă, de asemenea, o gamă completă de opțiuni ergonomice, inclusiv reglarea înclinării și înălțimii, precum și opțiuni de rotire și răsucire. Puteți chiar să scoateți suportul elegant și să utilizați placa VESA de 100 × 100 de pe spate pentru mai multe opțiuni de reglare.

Review eMag: 4.52⭐

Best 32” 1080p Monitor: AOC C32G2 (1.219 RON)

Monitor gaming curbat AOC C32G2

AOC C32G2 este un monitor de FullHD la un preț rezonabil, care conține caracteristici pe care le-ați aștepta de la un preț mult mai mare. În special, panoul său deosebit de vibrant, de 32”, afișează 123% din gama sRGB și rulează până la 165 Hz pentru o experiență de joc ultra-lină.

La fel ca celelalte monitoare de aici, are o curbură 1500R pentru a spori imersiunea în medii fără a fi îndeajuns de îngustă. Și vine împreună cu excelentul trio de garanții AOC: 3 ani zero punct luminos / pixel mort, înlocuire avansată de 3 ani și înlocuire accidentală de un an (o singură dată). Aceasta este o veste excelentă pentru accidentele predispuse! (Asigurați-vă că îl rupeți o singură dată …)

Standul nu ocupă prea mult spațiul de pe birou și poate fi demontat pentru montarea VESA pe placa 100 × 100. În caz contrar, puteți utiliza reglajele de înclinare, rotire și înălțime încorporate în suport pentru a îl seta în poziția perfectă. La o lumină de 250 de nits, acest display poate fi mai potrivit pentru camere sau birouri mai întunecate decât pentru o cameră de zi mare și însorită. Și, încă o dată, este susținut de o garanție limitată reconfortantă de 3 ani și o garanție de 3 ani de zero pixeli morți, de asemenea.

Best 32” 1440p Monitor: Gigabyte G32QC (1.499 RON)

Monitor gaming curbat Gigabyte G32QC

Un ecran mare la un preț comparabil mic, Gigabyte G32QC este o alegere excelentă pentru atunci când doriți să vă transformați biroul într-un sistem home theater de înaltă rezoluție, la doar 1.550 RON.

Dispunând de un ecran curbat de 2560 × 1440, întins pe 32”, acest display mare și colorat este alimentat de un panou VA de 165 Hz cu o gamă de culori frumoasă echivalentă cu ~ 124% sRGB. Curbura moderată 1500R e perfectă pentru a vă înconjura spațiul de birou. Probabil veți avea cea mai captivantă experiență MineSweeper ever. 😁

Vine cu o serie întreagă de porturi pe spate, inclusiv două USB 3.0 (excelent pentru a lega un încărcător wireless). Deși picioarele ridicol de late ale standului arată că ar putea menține acest monitor chiar și în mijlocul unei tornade, ocupă spațiu util pe birou în acest proces.

În ciuda acestui fapt, are un suport ergonomic decent prin reglarea atât a înclinării, cât și a înălțimii. Scoaterea suportului permite montarea VESA pe placa sa de 100 × 100. Fără suport, cântărește doar 12 kilograme, ceea ce este relativ ușor pentru un ecran curbat de 32 de inci; acest lucru îl face un candidat excelent pentru cei care au deja instalate monturi VESA.

Suportul AMD FreeSync funcționează pentru a netezi framerate atunci când acțiunea devine prea intensă, în timp ce HDR400 arată spectaculos pe tot felul de medii. Rețineți că versiunile mai vechi sunt doar HDR10, în timp ce modelele mai noi sunt HDR400; asigurați-vă că primiți modelul HDR400 la check-out! Culorile sunt unul dintre punctele forte ale acestui monitor, ceea ce face ca HDR400 să fie și mai interesant.

Review PcGarage: 4.57⭐

3 Monitoare

Ta-da! Trei monitoare grozave la trei prețuri excelente; ce să-ți dorești mai mult? Dacă credeți că aveți inima pusă pe unul sau mai multe, asigurați-vă să cântăriți cererea acestor display-uri. Mai ales cu incertitudinea care se întâmplă în lumea componentelor computerelor în ultima vreme, stocul acestor monitoare poate să apară și să dispară, datorat lipsei globale de componente. Știți despre un alt monitor curbat, la prețuri bune, care nu este prezentat aici? Zi-ne despre el în secțiunea de comentarii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *